vineri, 8 iunie 2012

Hole - Berry

6 comentarii:

 1. Frumoasă melodia:)
  Ţin să-ţi spun că tocmai am terminat de văzut "About a son". Îţi mulţumesc că mi-ai spus de film. Mereu m-am simţit apropiată de Kurt, împărţind o copilărie asemănătoare. Acum realizez ce multe am în comun cu el, în special ca mentalitate şi fel de a fi.
  Mulţumesc.
  Am fost puţin dezamăgită, că nu a apărut nici o filmare cu el, dar m-am alinat ascultându-i vocea. Iar în finalul filmului au venit şi câteva poze mult aşteptate.
  Îţi rămân datoare cu un hug, dacă ne-om vedea, pentru filmele minunate de care mi-ai spus şi mi-au înfrumuseţat ultimile două seri.

  RăspundețiȘtergere
 2. Wow. Ironic. Acum, dând replay la melodie şi urmărind puţin şi video-ul m-am prins cine cântă.
  Ruşinici mie că nu mi s-a aprins beculeţul din prima :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Cu mare plăcere! :)
  Într-adevăr, nici mie nu mi-a plăcut faptul că nu au pus filmări cu el sau măcar să fi fost doar din fotografii filmuleţul. Chiar nu pot să-mi explic de ce. Dar ceea ce a relatat a fost uimitor, pentru că foarte mulţi nu ştiau de această ''faţă'' a lui Kurt.
  Eu de asemeni, sunt la curent de la lună la lună, an de an cu ceva nou care mai apare legat de Kurt, Nirvana. Iar anul acesta iată ce a mai apărut! Chiar destul de recent..
  Look... http://blogulclaudiei.wordpress.com/2012/05/13/stinking-of-you/
  Eu mă bucur că ţi-a plăcut şi ţi-am făcut un week-end frumos. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. La fel ca şi Nirvana, ascult şi Hole foarte mult (la fel şi Katastrophy Wife).. dar asta nu pentru că a fost soţia lui Kurt, ci pentru că apreciez cum cântă şi îmi place. Păcat că în ziua de azi nu se mai scot asemenea melodii cu asemenea voci, decât prea rar, iar trupele respective ajung să nu fie promovate.

  RăspundețiȘtergere
 5. Hooole! Awesome! Nu stiam ca mai exista oameni care asculta ^^. Imi face placere sa vad ca ai postat aceasta piesa. Hehe ^^.

  RăspundețiȘtergere
 6. Da, într-adevăr, foarte puţini mai ascultă genul alternative rock- grunge!
  De asemeni şi mie îmi face plăcere să aud că mai sunt oameni care apreciază această muzică. :)

  RăspundețiȘtergere

Te ascult! :)