sâmbătă, 13 octombrie 2012

Existent

              Ceva exista.. clar exista! Este prea evident! Totul este real, nu ma indoiesc nici o clipa! Incarcata de mii si mii de sentimente ce roiesc in jurul meu cu atata putere, cum as putea oare sa le evit?! Sunt prea frumoase, cele mai frumoase trairi! Si le accept! Vreau sa cred ca timpul acesta nu va fi fara rost! Nu are cum! Nu ii dau voie!
              Mi-ai spus ca daca viata intreaga ar fi o ciocolata, mi-ai da o firimitura in plus care sa imi ramana in coltul buzelor! Mi-ai spus ca fiecare zambet de-al meu te face fericit si ca straluceste mai puternic decat o raza de soare.. mi-ai spus atatea si sper ca vor mai fi multe cuvinte rostite special pentru mine! Si daa.. chiar am zambit din inima auzindu-le! M-am bucurat enorm la auzul acelor cuvinte.. le simt.. le traiesc.. le aud si noaptea in vis.. le inteleg! Si odata rostite acele cuvinte, cu siguranta ele reprezinta ceva.. ceva puternic, o legatura ce s-a creat deja, trebuie doar din ce in ce mai intarita!
             Am o infinitate de ganduri.. toate deosebite, potrivite cu ale tale, ce nu merita pierdute. Cand te-as privi, te-as privi mai intai in ochi sa vad ce se va  intampla in secundele urmatoare. Apare rosul macului in obraji, la vederea ochilor mei?! Nu ti-as mai da drumul la mana.. e prea blanda si vreau sa simti cum ard, sa simti cum se topeste gheata. Vreau sa privesc cerul plin de stele reflectat prin ochii tai.. vreau sa ascult sunetul inimii tale in tacerea noptii.. vreau sa iti ascult la orice ora din zi sau noapte cuvintele pe care mi le rostesti cu atat drag si vreau sa iti soptesc si eu la randul meu cuvinte dulci si iubarete. Vreau sa ne bucuram de noi chiar daca afara ploua ori ninge.. nu ne va pasa.. voi simti caldura soarelui de vara prin sarutul, mangaierea si imbratisarea ta. Vreau sa impartim si ciocolata si cana de ceai fierbinte. :)
            Inceput existent si va ramane in continuare prezent! Tocmai ai descoperit calea si sunt sigura ca va fi plina de lucruri minunate! Sunt acolo, in acea cale.. te astept!

3 comentarii:

  1. Timpul este cu atat mai frumos cu cat ai mai multe sentimente frumoase. Dar de multe ori cuvintele palesc in fata sentimentelor si tacerea exprima mai mult decat mii de cuvinte. Cu toate acestea, comunicarea are nevoie de cuvinte.
    Gandurile sunt un instrument puternic. Puse in conjunctura potrivita, se pot materializa in orice. Iar visele sunt o simpla reflexie a realitatii in mintea omului, realitate pe care o poate infaptui atat de frumos. Fie ca ceea ce a inceput sa nu se termine! :)

    RăspundețiȘtergere

Te ascult! :)