joi, 1 noiembrie 2012

Despre relatii

Ce vor fetele de la baieti sau ce vor baietii de la fete.
Despre relatiile dintre acestia
Nu stiu cat de bine voi analiza acest caz, pentru ca am deja propriile opinii peste care nu voi trece si s-ar putea sa nu fie toata lumea de acord cu mine. Incerc in randurile ce urmeaza sa detaliez aceasta ``enigma``.
Pornesc de la ideea ca prin natura noastra, noi oamenii suntem diferiti. Ce vor fetele de la baieti sau ce vor baietii de la fete nu cred ca pot spune cu exactitate. Fiecare isi doreste ceea ce considera ca il face mai fericit. Generalizand, fetele isi doresc un baiat care sa le inteleaga, sa le aprecieze, iubeasca, dar si in cazul baietilor este la fel. Totusi.. nu este destul. Atat intr-o tabara cat si in cealalta, ratiunea le dicteaza, depinde de la caz la caz in ce masura. Totul se diferentiaza prin prisma sentimentelor, al caracterelor, al educatiei.
Sunt baieti ce cred ca daca au situatie materiala, mai exact si masina si vila si tot tacamul, pot cuceri orice fata. Gresit! Nu toate fetele sunt in cautarea acestui gen de baiat. Cel putin, daca acesta nu se bazeaza pe o relatie adevarata de iubire, cu existenta sentimentelor, chiar nu isi are rost starea lui materiala. Mai cred despre acesti baieti ca detinand ``puterea`` pot astfel sa isi transforme partenera intr-o sclava de orice fel doresc, chiar daca la inceput nu isi vor arata adevarata fata. Personal, nu sunt de acord cu o astfel de ``relatie``. Daca aceasta va merge la inceput, cu timpul se vor evidentia toate defectele ei. Si cine ar avea nevoie de un asemenea om langa el?! Cine doreste sa fie sclav?!
De asemeni sunt fete care se cred interesante imbracandu-se in tinute cat mai ajustate posibil, mulate si decoltate. De cele mai multe ori acestea arata penibil, dar din pacate nu isi dau seama de aspectul lor. Ele considera ca vor atrage mai usor baietii. Pentru ce?! Se pare ca instinctul de reproducere inca se manifesta obsesiv la unii oameni, exact ca la animale. Nici o diferenta! Cine se aseamana se aduna si vor atrage de partea lor exact ceea ce sunt.
Un alt caz ar fi cel al relatiile impuse. Asa se proceda pe timpuri si cu siguranta si in ziua de azi, iar de cele mai multe ori aceste relatii sunt bazate pe situatia financiara, avere si nu pe sentimente.
Frumusetea ar trebui sa fie cea interioara, a ceea ce gandesti, a ceea ce esti, iar in ceea ce priveste imbracamintea, putem fi foarte frumosi, eleganti, chiar si cu haine mai simple, dar cu bun gust. Nu trebuie sa ne straduim sa aratam intr-un anume fel, pentru a atrage atentia. Nu trebuie sa ne straduim sa fim pe placul cuiva. Cine ne place, ne place exact asa cum suntem. Si cine are ochi, sa vada!
Astfel, se pare ca unii prefera frumusetea exterioara, cu atractie de natura sexuala, iar pentru acestia doar asta conteaza. Altii, prefera ca persoana de langa acestia sa fie pe langa frumusetea exterioara si inteligenta, cu coloana vertebrala, sa nutreasca sentimente si sa fie cat se poate de maturi in ceea ce priveste relatia lor.
Care ar fi cauza acestor deosebiri?! Asa cum am mai spus, totul tine de educatia fiecaruia. Cred ca fiecare om ar trebuie sa discearna ce poate fi demn de urmat si ce nu. Din pacate, poporul se lasa manipulat si prefera sa i-a totul de bun din media sau de la cei din jur. Sunt oameni care nu stiu sau nu doresc sa intrebe, sa se informeze si accepta doar ce li se ofera. Au uitat ca au dreptul la replica?! Au uitat sa mai gandeasca?! Se pare ca unii oameni nu doresc sa gandeasca mai departe, vor sa stagneze. Probabil asa se simt mai bine.. nu pot sa imi explic. Dar este evident, exista discrepante intre oameni...

Un comentariu:

  1. Nu cred ca doar diferentele intre oameni fac regulile, pentru ca aceste relatii au tipare comune, asa cum le-ai descris si tu.

    RăspundețiȘtergere

Te ascult! :)