miercuri, 26 decembrie 2012

Pentru Tine

Sunt momente din zi sau din noapte in care imi apari sub forma unui gand puternic si pentru o clipa as putea sa jur ca te vad, ca te simt. E totul atat de bine, atat de frumos si atat de liniste. Valuri de sentimente ma inunda si ma simt ca si cum as fi inghitit un univers. Greu de descris..
Sa stii ca esti mereu cu mine, oriunde pasii ma poarta. Fotografiile tale sunt mereu cu mine, scrisorile tale catre mine sunt si ele. Si oricum, sa fii sigur de asta – vei locui pentru totdeauna in sufletul si mintea mea.
A trecut ceva timp si realizez ca nu m-am inselat. Pot fi insasi eu cu tine. Tu stii cum sunt eu si nu pot decat sa ma bucur ca simtim la fel. Avem aceleasi dorinte, vise, sperante si as vrea sa nu renuntam la ele - sunt atat de frumoase. Ma bucur de asemenea ca ne intelegem si ne suntem alaturi pana cand “maine” nu mai vine, ne aducem zambete pe chip si in inima si cred eu, ca astfel reusim sa ne mai omoram din singuratate.
Tu ai facut posibil ca din mine sa rasara sentimente speciale. Tu ai facut posibil ca acea persoana pe care o tineam inchisa in mine sa iasa la suprafata. Am inceput sa fiu asa cum imi doream si asta ma face fericita. Ma bucur nespus ca te-am cunoscut, de fapt.. ca ne-am cunoscut. Ma bucur pentru ca existi si pentru mine insemni foarte mult, pentru mine nu esti un om oarecare si as vrea sa ramai ceea ce esti. Este astfel evident ca te accept asa cum esti.
Usa s-a deschis deja..  Imi doresc sa nu ne pierdem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te ascult! :)