joi, 7 februarie 2013

Contopire

Ma stingeam intr-un somn greu ce imi tinea pleopele cazute parca pentru totdeauna si nu mai vedeam decat o negura ce se extindea de la zi la zi. Acum, inima mea arde mocnit dar sigur si nicio valtoare nu o va stinge. Inima mea nu mai doarme, nu mai plange, nu mai e amortita de cand a intalnit-o pe a ta. Si imi doresc sa se pastreze arzanda pentru totdeauna, pentru ca pentru tine.. am cele mai frumoase sentimente de iubire si simt cum ele zilnic se inalta.. Si daca la exterior totul pare tacut, in interior vibreaza totul, iar sunetele se regasesc, se contopesc.
Nici gandurile nu mai dorm, ele infloresc petala cu petala. Verzi, galbene, violete – toate desprinse din semi-cercul colorat al soarelui, dar cele mai multe sunt rosii. Rosii.. ca inimile noastre. Iar gandurile.. gandurile se potrivesc, se regasesc. Si nici ochii mei nu mai dorm ca inainte. Tu imi apari in timpul noptii la fel ca in zi, licarind in sufletul meu cand mai intens, cand mai domol, cu fiecare gand ce se indreapta catre tine, cu fiecare fior dulce ce mi-l trimiti. Tot timpul te mentin aprins si nu vreau sa te stingi.. nu te las sa te pierzi in intunericul apasator si complicat asemeni unui labirint.
Timpul cu tine trece repede, e plin de al nostru romantism nemaintalnit si nemarginit. Glasul tau imi exalta auzul si imi face inima sa palpite de fiecare data cand il ascult. Ochii tai starnesc calmul ce se asterne in corpul meu ce e de fapt al tau, pentru ca eu si tu avem intregul nostru. Pupilele-mi marite cauta raspunsuri in profunzimea ochilor tai.. si le gasesc asa cum le-am gasit intotdeauna.
Ma las purtata pe aripile tale stiindu-ma in siguranta deplina, ma las acoperita de sarutarile tale ce imi mangaie sensibil buzele in valuri de caldura. Te iubesc, pentru ca numai tu stii sa imi citesti cartea interioara si astfel reusesti sa ma intelegi. Si nu exista sentiment mai frumos ca cel pe care il traiesc cu tine. E minunat sa stiu, sa simt ca.. esti parte din mine. Hai sa ne luam de mana, sa ne unim si sa pornim intr-o plimbare lunga...

4 comentarii:

Te ascult! :)