joi, 21 martie 2013

Parfum de Primavara

As vrea ca intr-o zi de primavara, cu soare surazator, sa stam draga iubite, intinsi pe iarba verde crud si sa ne iubim in acel decor, sa ne privim lumina ochilor si sa ne rascolim trupurile in tacere, sa ne scaldam buzele in a noastra miere. Si ar fi mai mult decat minunat sa observam cerul cu norii pufosi, sa ne scriem poeme de amor si sa ne plimbam impreunandu-ne mainile voiosi, pe aleea cu pomi frumos mirositori.
Prin roua diminetii am porni desculti si gingase zambete am avea, am privi salciile unduindu-se pe ritmul vantului, iar noi ne-am cuprinde ascultandu-ne iubirea cum joaca in noi, ca’ntr-un tango plin de dor si de amor.
Ti-as fi glasul ce-ti va incanta mereu urechile somnoroase, aducandu-ti primavara atat de aproape. In gradina verde crud, se vor gasi violete, lacramioare si toporasi si stiu ca vei observa absenta trandafirilor, insa eu iti voi darui ale mele buze si vei da de gustul proaspat al dulcetii lor, care iti va imbratisa inima cu iubire. Si pentru ca au aceeasi culoare, te vei regasi schitand zambirea.
Printre razele de soare, chipurilor noastre le-ar creste stralucirea, ne-am mangaia si ne-am privi indelung licarirea. In zambetul tau voi vedea cum infloreste fericirea, in ochii tai voi vedea scanteierea, iar in bratele tale voi gasi linistirea.
De-mi vei citi din al tau poem, m-as lasa imbratisata de bratul tau calm, mi-as aseza capul pe pieptul tau cald, lasandu-ti vocea sa imi incante auzul, si-mi vei patrunde apoi in inima, cu alte tale cuvinte pline de amor, purtandu-ma pe aripile unui izvor dulce, odihnitor. Imi vei aduce o parte din rai si voi simti acel rosu aprins dinadins. Vom sorbi din ceasca fericirii si ne vom stinge durerea. Vom cunoaste iubirea asa cum niciodata n-am cunoscut-o, doar am visat-o, vom intra in acea tacere cunoscuta doar noua si acolo vom asculta simfonia sufletelor.
Iubirea noastra e una si aceeasi, pentru ca noi suntem unul si acelasi, formand un suflet mare, unit din ale noastre jumatati identice. Din doi ratacitori si neintelesi muritori, vom fi de acum unul pentru altul si vom zambi stiind ca drumurile noastre in sfarsit s-au gasit, indreptandu-ne apoi spre nemarginire. Hai sa ne scaldam in acel izvor nesecat de iubire... iar chipul primaverii ne va surade.

2 comentarii:

Te ascult! :)