vineri, 31 mai 2013

Fotografia

Suntem muritori?! Suntem! Dar putem capata imortalitate prin diferite moduri. Si cea mai intalnita modalitate este fotografia. Si tu ai capatat imortalitate…
Am multe fotografii cu tine pe care le voi pastra. Dar ceea ce tu nu stii este ca nu ai capatat imortalitate doar prin intermediul fotografiei. Daca fotografiile s-ar pierde, s-ar distruge sau ar fi uitate, cu timpul?! Ne-am mai sti nemuritori?!
Insa tu, esti nemuritor si in sufletul meu. Am o fotografie cu tine si acolo si o voi pastra pentru totdeauna. De fapt, nu, am un album intreg momentan si sper ca am sa strang un album de o viata cu tine. Ma intreb, oare cate fotografii ar incapea intr-un astfel de album?! Cu siguranta, enorm de multe, pentru ca fiecare privire de a mea care va trece peste chipul tau, va inseamna inca o fotografie.
Dar fotografiile sunt amintiri, sunt clipe de timp, sunt parti din ceea ce esti, din ceea ce ai realizat. Eu imi doresc ca toate fotografiile cu tine sa fie amintiri frumoase, ca sa le pot pastra cu drag in sufletul meu si sa nu le uit vreodata… sa nu te uit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te ascult! :)