vineri, 10 mai 2013

Note de pe Portativul Vietii

" Oamenii de langa mine erau doar ca sa fie. Ce cautau langa mine?! Poate ca nici eu nu stiu, dar nu erau oamenii pe care ii doream in viata mea, oamenii in care sa am incredere, oamenii care sa ma inteleaga. Si daca intre ei existau parti comune, eu eram singurul care nu avea mai nimic in comun cu acestia. Poate trebuie sa mai caut si alti oameni. Sper ca ii voi gasi. "
" Unii oameni pretind ca te cunosc daca asculti genul x de muzica, daca porti o anumita imbracaminte sau daca au discutat o singura data cu tine. De ce? Pentru ca exista acea categorie de oameni care considera ca le stiu pe toate. "
" Nu e vina nimanui, tu esti singurul vinovat! Trebuia sa iti iei masuri de precautie! "
" Poti fi un mort viu. Cum iti dai seama?! Atunci cand simti ca ai ramas gol pe dinauntru. "
" Si intelege ca tot ce conteaza este prezentul! Trecutul de aceea este trecut, iar viitorul depinde de prezent. "
" Iubirea nu va veni atunci cand iti doresti. Iubirea va veni atunci cand te astepti cel mai putin. "
" Niciodata nu vei fi pregatit cu adevarat pentru toate. Viata are obiceiul de a ne surprinde, dar trebuie sa ii faci fata. Incearca ATUNCI, altfel vei regreta sau te vei intreba mereu cum ar fi fost daca. Cu unele momente nu te vei mai intalni niciodata! "
" Suntem oameni si cum nu suntem perfecti, mai si gresim. Dar greselile facute nu trebuie repetate, ci din ele ar trebui sa invatam ceva. Iar a progresa in greseli este grav."
" Poti sa devii nemuritor in trei feluri: doar daca oamenii vor avea grija sa te aminteasca in viata lor, printr-o fotografie sau printr-o carte scrisa. "
" Cu cat iubesti mai mult, pe atat de mult poti suferi. "
" Si cand in aripile tale m-am oprit, m-am simtit pentru prima data in siguranta, am simtit linistea, caldura, am simtit ca fac parte din ele. Am mai aterizat si in alte aripi, dar nu erau cele potrivite, pentru ca am sfarsit izbindu-ma de asfalt. Eu cred ca in sfarsit erai pregatit sa ma prinzi si in sfarsit ai fost la locul potrivit. Acum hai sa zburam impreuna! "
" - Vreau sa fac ceva!
- Ce anume?
- Te rog inchide ochii si nu ii deschide decat atunci cand iti voi spune!
- E dureros?
- Nu! Deloc! 
- Bine!
Si buzele ei incepu sa-i sarute fruntea, apoi obrajii, nasul si la urma se infrupta din buzele lui dulci. "
" Tu nu esti ca ceilalti, dar mie imi place asa cum esti, pentru ca esti ca mine. "
" Sufletul meu?! Da, am sau mai bine zis, am avut. L-am daruit cuiva cu totul, dar acum e secatuit, e stors. Daca asta a fost misiunea mea, daca asta merit, atunci misiunea tocmai s-a sfarsit, dar succesul nu imi apartine. Eu nu am castigat nimic! Eu am pierdut... m-am pierdut! "
" Soarele nostru e mereu aprins. Uneori mai intens, alteori mai domol, dar el arde in continuare si asta este cel mai important. "
" Nu putea sa se transforme in cineva ce nu ar putea fi. Si-ar fi sters identitatea, iar ea nu voia sa accepte asta."
" Multi se opresc privind doar exteriorul, considerand ca asta conteaza cel mai mult, dar cu timpul vor descoperi ca dincolo de el poate exista o incompatibilitate majora. "
" Nu stiu de ce se crede ca daca iti pui o dorinta atunci cand sufli in lumanarile tortului sau in noaptea de Anul Nou, se va indeplini. Da, toata lumea este libera in a-si pune dorinte, oricate ar fi, dar orice dorinta nu se poate indeplini de la sine. Daca se intampla asa, fara a face vreun efort, atunci a fost coincidenta sau noroc, dar de cele mai multe ori trebuie sa muncesti pentru a-ti duce spre indeplinire dorinta. Nici macar ursuletul de plus pe care l-ai primit cadou atunci cand ti-l doreai de Craciun sau de ziua ta, nu a cazut din cer, asa cum credeai. Cineva a muncit ca sa ti-l poata oferi, sa-ti indeplineasca dorinta. "
" Si nu exista in fiecare zi va fi bine, cum nu exista nici in fiecare zi va fi rau. "
" Timpul aduce oameni, aduce fapte, aduce sentimente, aduce critici, aduce avansare, aduce regresare, dar niciodata nu vin in acelasi timp. "
Nota autorului!

Fragmentele imi apartin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te ascult! :)