marți, 6 august 2013

Renastere

Sentimentele calatoreau lesinate, rataceau intr-un decor dramatic, al necunoasterii de lumina. Era un decor care dorea sa imi stearga treptat visul. Mintea, trupul, inima, s-au scaldat in apele cele mai tulburi, dar valurile mi-au izbit fiinta neputincioasa atat de tare, incat constinta mi-a fost trezita. Ochii au inceput sa vada, mintea s-a limpezit, inima a inceput sa bata si pentru prima data am ascultat-o, am urmat-o.

 Si putea fi loc de iubire in anotimpul melancoliei, nevrozei si al culorilor?!

Simteam cu inima, cu sufletul...
Sentimente de fericire, sentimente inaltatoare si arzatoare, imi circulau prin vene si artere rascolindu-mi fiinta. Sunt acele sentimente pe care doar in iubire le gasesti. Insa eu le visam, eu te visam, sperand ca intr-o buna zi vei aparea.
Si ai aparut. Am stiut ca esti tu. Te-am recunoscut, pentru ca te simteam parte din mine, iti simteam si intelegeam trairile.
Te-am zarit in razele unui soare de toamna. Razele tale au fost locul in care simteam sa revin, ma chemau.
Ti-am simtit parfumul in florile din gradina si in vantul ce se plimba pe la fereastra mea. Ti-am auzit vocea printre soaptele frunzelor si de atunci, inca o mai ascult. Esti acel sunet pe care l-as asculta pentru totdeauna, esti rogvaivul meu in zilele ploioase si posomarate.
Ochii tai emana o caldura si un calm greu de explicat. I-am zarit in boabele de roua. Ce ochi sclipitori...
Buzele tale au gustul si parfumul strugurilor foarte dulci.
Mintea ta, la un loc cu mainile tale, nasc atatea cuvinte... cuvinte in care m-am regasit, simtiri in care m-am regasit. “Bine ne-am regasit, om frumos!” In lumea ta, pot locui. In lumea ta, pot fi eu.
Razele tale au devenit ancorele razelor mele, formand o imbratisare profunda.

Acum stiu... Toamna este anotimpul potrivit sentimentelor mele si ale tale, pentru ca ele sunt o paleta de culori vii si calde. Aceea a fost toamna in care sentimentele au renascut si tot au crescut.

2 comentarii:

 1. Superb! Aproape ca o poezie de dragoste dedicata unei persoane speciale... o ploaie calda de vara pe fundalul unui vis dulce de dimineata. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc! :)
   Da, aproape ca o poezie de dragoste.
   E frumos sa putem scrie ceea ce simtim, sa putem spune persoanei iubite acel "te iubesc" si in alte moduri.

   Ștergere

Te ascult! :)