marți, 4 noiembrie 2014

Jurnalul unei fete care se credea bătrână


Dragă jurnalule, 

Te-am folosit pe post de terapie, asta o ştii şi o ştiu prea bine. Am sperat şi am crezut că scrisul ajută, chiar dacă am înşirat cuvinte care s-au dovedit a fi aproape penibile. Acum îmi vine să râd cu poftă... Recunosc că scrisul a avut rol benefic asupra mea, dar am descoperit şi altceva ce mi-a redat încrederea în mine, de fapt ceea ce aveam nevoie mai mult, pentru că mi-a înlăturat toate presupunerile pe care le făceam zile şi nopţi la rând. Mi s-a demonstrat că starea mea era exagerată, profund exagerată. M-am plâns prea mult de tenul meu, am făcut din tânţar armăsar, o mare bătaie de cap, adică un mare consum de energie pentru mai nimic. Mi-e milă de toate paginile tale din urmă, puteau fi umplute cu flori, cu zâmbete, cu stări de bine, dar sper să nu te superi, vei vedea că nimic nu a fost în zadar.
Nu, nu sunt bătrână şi am înţeles asta mai bine ca oricând. De ieri am început să trag linie. Gata, jurnalule! S-a terminat! Dar nu, nu te părăsesc, să nu înţelegi asta, ba chiar îţi mulţumesc pentru că exişti! În tot acest timp am descoperit o latură a mea artistică şi cred că voi mai scrie, evident, altceva în afară de sclifoseli, nemulţumiri, exagerări. Of! Cred că te-am plictisit grozav!
Cremă emolientă super hidratantă Gerovital H3 Derma+
Să revin! Aşa cum îţi spuneam, trag linie! Trag o linie de cremă, şi încă una, atât cât am nevoie, şi dimineaţa şi seara. Tenul meu este plin de farmec acum, iar eu sunt nespus de fericită. Să-ţi povestesc! Am fost la farmacie, iar raftul cu produse dermatocosmetice îmi făcea încontinuu cu ochiul, dar zău că nu ştiam ce să aleg, ce mi se potriveşte, aşa că i-am povestit despre problema mea farmacistei, iar aceasta mi-a sărit de îndată în ajutor, mi-a recomandat gama Gerovital H3 Derma +. Da, Gerovital, prima gamă anti-age din lume. Ei bine, atunci a fost momentul în care toată teama mea referitoare la îmbătrânirea prematură a dispărut şi m-am liniştit complet. Nu începeau să mi se schiţeze primele riduri aşa cum am crezut, ci tenul meu era uscat, fapt datorat schimbării anotimpului, şi de aceea îmi dădea impresia că îmbătrâneşte. Din toată gama - ea conţinând şi măşti, emulsii, creme, şampoane, geluri - o cremă super hidratantă, potrivită vârstei mele de nici mai mult, nici mai puţin de 20 de ani şi potrivită problemei mele, face minuni, e foarte eficientă. Gerovital Doctor în Frumuseţe este clar! Da, a venit timpul unui nou început, jurnalule!

                                  

Articol scris pentru Superblog 2014, proba nr. 14

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te ascult! :)