duminică, 23 noiembrie 2014

Manichiura ta trebuie să aibă Farmec!

Cred că orice femeie începe să fie curioasă în legătură cu frumuseţea corporală încă din fragedă copilărie, începând cu cele mai la îndemână şi nelipsite produse cosmetice: rujul şi... lacul de unghii. Evident, ale mamei, folosite pe ascuns, pentru că se ştie bine că sunt interzise la vârsta aceea. Iar ceea ce-i interzis devine interesant şi neapărat de explorat...
Pentru mine, lacul de unghii şi implicit unghiile mari sunt nelipsite. În timpul şcolii generale, toate acestea erau interzise, aşa că abia în liceu am putut experimenta pe îndelete. Acum nu concept să nu am unghii lungi şi lac pentru că mi se dă sentimentul că-mi lipseşte ceva, dar cred că aici a intervenit doar dezobişnuinţa.
Nu am un secret anume, doar ceva dexteritate, căci manichiura mi-o realizez singură şi cât mai clasic, alegând de cele mai multe ori varietăţi de roşu (a se observa în poza alăturată) pentru că roşul este una dintre culorile potrivite pielii mele albe şi pentru că este în concordanţă cu felul meu de a fi. Dincolo de asta, pentru mine manichiura reprezintă o componentă care dă farmec femeii - desigur, fiecare cu farmecul ei - îi conturează trăsăturile fizice şi poate spune mai multe despre personalitatea ei.
O manichiură frumos realizată îţi spune clar că este o femeie bine îngrijită, îi place să se înfrumuseţeze, să aibă grijă de ea până în cele mai mici detalii, iar culorile folosite deja îţi oferă şi mai multe răspunsuri.

Cea care foloseşte nuanţe închise, te duce cu gândul că e o împătimită a muzicii rock, iar frumuseţea o găseşte în acel rece misterios.
Cea care foloseşte nuanţe deschise, hazlii, vii, te duce cu gândul că e o pasională, îi place să iasă în evidenţă strălucind, emanând o energie caldă.

Oricum suntem, simţim, Farmec ne oferă câte un pic din toate, adică pentru toate gusturile. Aşa că, alege ce ţi se potriveşte din colecţia de lacuri Farmec Collection 2014:
  • Enjoy Your Dark Side 
  • Your Highness, Honey, I’m Home, Go Get Them, Girl

sau poate...
  • Santa’s Here, It’s Freezing Out There și Tree’s Rock, pentru că îndată vine Crăciunul, iar manichiura ta trebuie să aibă Farmec!!!

    Articol scris pentru SuperBlog 2014, proba nr. 23

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te ascult! :)