sâmbătă, 7 martie 2015

AVBS Credit sau Doi în Unu


De câţiva ani încerc să-mi găsesc un loc de muncă decent, stabil, dar fără succes până acum. Însă acum câteva zile m-am întâlnit cu o fostă colegă de muncă care mi-a povestit cât de uşor şi-a deschis o afacere foarte profitabilă. Afacerea ei constă în a avea o franciză AVBS Credit gratuită (avbs.ro), iar acest lucru i-a permis să aibă un loc de muncă al ei. Totul a fost la început doar un vis, dar de aici porneşte mereu totul şi doar punerea lui în aplicare îl poate face real, desigur, şi cu ceva străduinţă şi dorinţă deloc stinse. Şi să continui... Mi-a povestit că pentru a obţine această franciză pentru propria mea afacere, am nevoie de studii în domeniul financiar-bancar, ceea ce ar însemna momentan o problemă pentru mine. Însă odată cu studiile obţinute şi cu puţină experienţă pe care mi-a promis că mi-o va oferi cu mare drag atât în timpul cât şi după finalizarea studiilor, lucrurile se pot pune uşor-uşor în mişcare şi pentru mine.

Din punctul meu de vedere, îmi pare a fi o şansă extraordinară, deoarece am şi câţiva bani strânşi pentru a-mi putea achiziţiona un apartament (condiţie favorabilă pentru a avea şi afacerea), am un simţ organizatoric bine pus la punct, capacitate analitică şi mă simt determinată să încerc această idee. Ca să sintetizez totul, este vorba despre doi în unu: şi casă şi afacere în acelaşi sediu, că tot se poartă acum munca efectuată direct de acasă, care-ţi oferă libertate cât şi posibilitatea de a fi propriul tău şef. Ar fi mai costisitor dacă sediul afacerii ar fi într-un alt loc, poate mai îndepărtat de propria ta locuinţă, fiind de obicei nevoit să plăteşti chirie.

Această companie de brokeraj mi-ar putea oferi multe beneficii, precum o afacere, un salariu promiţător şi este un job de viitor cu un mare potenţial de reuşită. Mă simt foarte încrezătoare şi mă voi gândi la toate detaliile de care o afacere are nevoie cât timp voi studia. Ştiu că pentru a avea un apartament trebuie să optez pentru un credit pentru casă şi mă gândeam că ideal ar fi pentru mine creditul ipotecar, deoarece se potriveşte cu planul meu de viitor. Aplicaţia AVBS Credit sau simulatorul de credit (disponibil doar pentru smartphone-urile Android sau iOS) m-a ajutat în acest sens.

Ca să îmi deschid această afacere care nu e tocmai uşor de întreţinut, trebuie să ştiu cum să atrag clienţi. Pentru a atrage clienţi trebuie să cunosc foarte bine punctele tari, punctele slabe, ameninţările şi oportunităţile afacerii, pentru a şti mai departe care sunt atuurile ce trebuie scoase în evidenţă. Publicitatea şi promovarea afacerii cu ajutorul pliantelor, broşurilor, cărţilor de vizită, filmuleţelor de prezentare, crearea unui site web, ar fi metode de informare şi atragere a clienţilor.  Acestea constau în prezentarea avantajelor pe care le oferă compania de brokeraj pentru credite bancare şi anume cunoaşterea ofertelor băncilor sau asigurarea oferirii unui credit indiferent de dificultatea obţinerii lui.
Ştiu cât este de greu atunci când eşti tânăr, la început de drum, dar nimic nu-i imposibil dacă există ceva curaj şi sprijin. Astfel poţi creşte, îţi poţi îndeplini visul şi la rândul tău îndeplineşti şi tu visele altora, oferind, în acest context, diverse credite, în funcţie de nevoile fiecăruia, cum ar fi: credite de nevoi personale, credite ipotecare, refinanţare, prima casă, card credit, credite IMM, aşa cum face şi AVBS Credit.
Între noi oamenii este bine să existe mereu ajutor. Binele dat mai departe nu înseamnă altceva decât a găsi, a primi mai departe binele şi numai astfel clădim cu răbdare şi cu paşi mici dar siguri o lume mai frumoasă la care nu doar să visăm.Articol scris pentru Spring SuperBlog 2015, proba nr. 2

5 comentarii:

 1. Buna Ziua,

  Cautati un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, împrumut acasă, auto
  împrumut, împrumut student împrumut de consolidare a datoriilor, de împrumut fără garanții, de risc
  capitalul etc ... sau ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau orice financiare
  instituție pentru unul sau mai multe motive. Vă aflați în locul potrivit pentru
  soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat, am acorda împrumuturi până în octombrie
  persoane fizice și companii, la o rată scăzută și accesibile dobândă de
  3% dobândă. Contactați-ne prin e-mail: henryloanscompany@yahoo.com

  CERERE IMPRUMUT.

  Numele Tău Complet:
  adresa:
  Țara:
  State:
  Sumă Împrumutată:
  vineri:
  Împrumut Durata:
  Numar De Telefon:
  fax:
  Venit Lunar:
  Anumită dată aveți nevoie de împrumut:

  NOTĂ: Această sunt necesare înainte de a putea continua cu
  tranzacția de împrumut bine.

  Salutari
  mr Henry

  RăspundețiȘtergere
 2. Hello Viewers

  Acesta este Oceanic-Finanțe pe care le oferim împrumuturi persoanelor fizice și companiilor din întreaga lume, suntem înregistrați și licențiate companie de împrumut, Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă plăti facturile? aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra un apartament? oferim tot felul de împrumuturi, dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut de orice fel pur și simplu Email: Oceanicfinance113@gmail.com sau whats-app: +1 (267) 725-7570

  RăspundețiȘtergere

Te ascult! :)